Wednesday, July 8, 2009

BABY KICKS

WELL TODAY WAS A VERY STRESSFUL DAY. I HAD TO TAKE MY GRANDFATHER TO A DOCTORS APPOINTMENT IN SHREVEPORT THAT LASTED FOREVER. ANYWAY ALL OF THAT IS A STORY ALL BY ITSELF. WHEN I GOT HOME MY WONDERFUL HUSBAND HAD A BASKET OF GOODIES WAITING FOR ME. HE HAD DECORATED THIS CUTE LITTLE CLOTH BASKET AND FILLED IT WITH DOVE CHOCOLATE COVERED ALMONDS, LINDOR TRUFFLES, AND GHIRADELLI CARAMELS. OH... I WAS IN PURE HEAVEN. HE ALSO WENT AND SHOWED A HOUSE FOR ME TONIGHT THEN TO TOP OFF A GOOD NIGHT THE BABY GAVE ME A BIG SWIFT KICK. I FEEL HORRIBLE, MY BACK HURTS, I HAVE A MIGRANE AND I THINK I MIGHT BE GOING CRAZY BUT ATLEAST MY BABY KICKED. WE ARE SUPPOSED TO GO TO WHITE OAK TO THE SPLASH PARK TOMORROW BUT AT THIS POINT I DON'T REALLY SEE THAT HAPPENING.

3 comments:

  1. Yay! Bella kicked! Awesome~ I saw Anna tonight. You need to send her the youtube video of the boys. She would love it!

    Go to the splash park! If we were not doing school, I would watch Jacob for you! I'm sorry! Just keep him in his stroller. Nathan will love it. If you are meeting other mommies, you definently need it!!

    Love ya girl!

    ReplyDelete
  2. The only reason I liked being pregnant was for the baby kicks!!

    Hope you feel better! Go indulge with some of that yummy chocolate

    ReplyDelete
  3. Yea baby kicks! I am so glad that Phillip took care of you last night! I can watch Mr. jacob until 12:45 then I have to get my greay covered!

    ReplyDelete