Monday, March 22, 2010

WHOSE BEEN SLEEPING IN MY BEDDY BED BED

WELL WE FINALLY GET HOME FROM VACATION AND MUCH TO OUR DISMAY REALIZE OUR HOUSE WAS A PARTY HOUSE WHILE WE WERE GONE. OUR NEIGHBOR WHO IS FIFTEEN ALWAYS WATCHES OUR DOG FOR US WHILE WE ARE GONE. WE GIVE HIM A KEY SO THAT HE CAN LET HER IN AT NIGHT AND FEED HER. WE HAD NEVER HAD ANY PROBLEMS UNTIL NOW. WHEN WE GOT HOME HE CAME RUNNING OVER TO TELL US THAT HE HAD TURNED OUR HEAT ON FOR US. PHILLIP AND I BOTH THOUGHT WOW THAT WAS NICE OF HIM. WELL AFTER CLOSER EXAMINATION... I NOTICED A FEW THINGS OUT OF PLACE. FOR SOME REASON ALL THE LIGHT BULBS IN BELLE'S ROOM HAD BEEN UNSCREWED EXCEPT ONE, (WHY WOULD ANYONE HAVE A REASON TO BE IN MY DAUGHTER'S ROOM) MY BED HAD CLEARLY BEEN SLEPT IN AND REMADE (I AM OCD ABOUT MY BED AND HAD WASHED THE SHEETS BEFORE WE LEFT SO THAT I COULD COME HOME AND CLIMB IN A NICE CLEAN BED.), OUR FUTON HAD BEEN TURNED AROUND, AND THERE WAS A SWISHER SWEET ON THE FLOOR IN MY ROOM. WELL PHILLIP WAS FURIOUS SO WE DECIDED TO CALM DOWN BEFORE APPROACHING THE KID ABOUT IT. WELL TODAY WHEN I MOVED THE COUCH TO SWEEP I FOUND A BLACK AND MILD AND A CONDOM!!! IS HE KIDDING ME. SERIOUSLY IF YOU ARE GOING TO DO SOMETHING LIKE THAT CLEAN UP AFTER YOURSELF. THERE WERE MC DONALDS BAGS EVERYWHERE. NEEDLESS TO SAY I AM VERY LIVID AND HE WILL NOT BE WATCHING MY HOUSE AGAIN. OH AND I DON'T THINK I WILL BE PAYING HIM THIS TIME... ESPECIALLY SINCE HE USED MY HEAT ALL WEEK WHICH I HAD TURNED OFF TO SAVE MONEY.

4 comments:

  1. Please tell me that you and Phillip talked to his parents. As a mom of a teen, I would surely want to know. This kid has nerve and he needs to be caught NOW. I would make sure that you scare him too. Scare tactics work great on kids.

    Eric suggested you have him clean your entire home from top to bottom. He would also be mowing my lawn all summer. I would make a bill and show him him what he owes you.

    ReplyDelete
  2. Wow!! I am so sorry. This child has nerve! Please keep us updated, I would love to know what his parents will say about this.

    ReplyDelete
  3. WELL... PHILLIP WENT AND TALKED TO HIS MOM (WHO BY THE WAY IS LIVING WITH LIKE THE THIRD MAN SINCE HER DIVORCE) AND ALL SHE SAID WAS "WELL I GUESS I WILL HAVE A TALK WITH HIM." IF THAT HAD BEEN MY KID I WOULD HAVE BEAT HIM THEN DRUG HIM BY HIS HAIR TO THE PERSON'S HOUSE, MADE HIM APOLOGIZE AND TELL HIM HE BETTER GET TO WORK. SOME PEOPLE!!!

    ReplyDelete
  4. That is so terrible!! I agree with Aimee!! He should be doing some serious recompense!!!

    ReplyDelete